Trouwlocatie Loosdrecht, gilletje van geluk

FinleyHetWitteHuis_Wedding16Trouwlocatie Loosdrecht, gilletje van geluk

 

Ik ben verliefd geworden op de trouwlocatie Loosdrecht. We zijn nu al een paar maanden bezig om de perfecte locatie te vinden voor ons huwelijk. Zelf heb ik natuurlijk heel veel eisen, maar mijn toekomstige man kan er ook wat van. Ik had niet verwacht dat hij zoveel eisen kon stellen aan ons huwelijk. Meestal verwacht je dat mannen wat laconieker zijn, alles is al wel sneller prima. Maar bij mijn man is dit een ander verhaal. Hij komt uit een gezin met veel vrouwen, hij heeft vier zussen en zijn vader is vroeg gestorven. Door de vele vrouwen om hem heen is hij ook heel erg bewust van structuur aan brengen, hij regelt altijd van alles, wil altijd alles top verzorgd hebben en ga zo maar door. Best wel heftig, maar heel fijn voor mij want ik kan dit geregeld gebruiken. We hadden dus de trouwlocatie Loosdrecht op het oog, nou, eigenlijk, had ik de trouwlocatie Loosdrecht op het oog, ik moest mijn man nog over tuigen. Hij had het nog niet gezien, maar ik wist dat dit hem moest worden, ik moest het dus goed aanpakken, mocht hij er geen interesse in hebben was het voor mij zeer spijtig omdat ik deze locatie moest en zal hebben. Ik maakte een afspraak om er naar toe te gaan en nam mijn man mee, zonder dat hij wist waar we naar toe gingen. Toen we binnen waren keek ik naar zijn gezicht, ik zag tevredenheid en ik wist dat we binnen waren. Ik maakte een klein gilletje van geluk.