Tip: doe eens wat origineels met foto’s!

Om je voor de feestdagen op de valreep nog een leuke tip mee te geven, raad ik het je aan eens op de website Hema.nl te kijken. Erg leuk is het namelijk om een geliefde een mooie en bijzondere foto te geven. Hema biedt een heel uitgebreide fotoservice aan, die verder gaat dan boeken. Overigens: hierin zijn ook talloze opties te vinden, in formaten en vormen, de mogelijkheden zijn feitelijk eindeloos!

5

16

Poster.. voor in de tuin!

Maar wat verder te denken van bijvoorbeeld een foto afgedrukt op een tuinposter? Een tuinposter is gemaakt van een groot zeildoek en is bij de Hema in verschillende formaten te verkrijgen. Zo kun je ze al in een formaat van een halve meter bij een halve meter krijgen, oplopend tot aan een meter bij anderhalve meter. Die laatste variant heb ik onlangs cadeau gedaan aan mijn buren, die 25 jaar getrouwd waren. In het kader van een origineel cadeau leek dit me echt uitermate geschikt voor hun huwelijk en ik heb een mooie foto van hen samen in handen weten te krijgen, die ik leuk bewerkt heb en af heb laten drukken op zo’n poster. Eromheen zit een aluminium frame, zodat het bestendig is tegen allerlei weersomstandigheden. Al stormt het zoals het vandaag doet, deze foto is daartegen meer dan beschermd! Ze hebben het inmiddels opgehangen in de tuin, aan het hek, en vanuit mijn woning heb ik er zelf nét zicht op – ik word er altijd weer vrolijk van!

28

Kijk dus snel eens op Hema.nl voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor zo’n tuindoek of andere verrassende fotocadeaus!