Blije zakenpartners door zakelijke bedankjes

bloemenveld53

Voor mijn bedrijf heb ik pas geleden een grote marketing actie gehouden. Om meer aandacht te krijgen onder mijn zaken partners en opdrachtgevers wilde ik graag iets rond sturen wat een gesprek op gang zou brengen. Van vrienden hoorde ik over Meoriae dus ben ik snel op de website gaan kijken wat ze allemaal aanboden en wat ik kon gebruiken voor de marketing actie voor mijn bedrijf. Ik kwam al snel uit bij zakelijke bedankjes in de vorm van bloempotjes. Het idee paste heel goed bij mijn beleving van duurzaamheid en investeren in de toekomst en in mijn relaties en contacten.

WK007_foto_m

 

Enthousiaste reacties ontvangen

Met een kleine boodschap erbij stuurde ik de zakelijke bedankjes naar ongeveer 100 relaties met de boodschap mij te bellen om onze relatie wat water te geven. Binnen een paar dagen stond de telefoon rood gloeiend omdat mijn relaties het zo een leuke actie vonden en er erg enthousiast waren over het idee. Met dank aan Memoriae heb ik mijn branche weer een beetje wakker kunnen schudden en zijn er weer nieuwe opdrachten binnen gestroomd. Erg leuke site en een hele goede service vanuit de mensen van Memoriae.

KBW02-2-foto-winkel-2_h