Kerstpakketten van Hiephiepkado

Kneipp setje gekocht

Omdat mijn vrouw ontzettend houdt van de lekkere Kneipp geuren, besloot ik om haar eens te verrassen met een exclusief Kneipp setje. In het setje zaten kruidenpotjes en doucheschuim. Vanwege het drukke werk kon ik dit jaar niet even vlug de winkels afschuimen om voor haar het perfecte cadeau te zoeken, dus besloot ik om even snel een beroep doen op de groeiende internetshopping.

relatiegeschenken-6-418-wondere-wereld_40327-43321b relatiegeschenken-hiephiepkado

Alles mogelijk in nog geen 5 minuten

Waar ik zo verbaasd van was dat was dat ik alles kon vinden in slechts enkele muisklikken. Ik ben totaal niet thuis in de wereld van internetshopping, maar dankzij hiephiepkado.nl vond ik snel mijn keuze. Alles tezamen heeft het nog geen 5 minuten geduurd en toen had ik alles afgerond.

Lage verzendkosten

Het fijnste was dat het product snel thuis geleverd werd en men legt inderdaad de nadruk op snel. Ik moest maar iets meer dan een euro betalen voor de kerstpakketten te laten verzenden en de volgende dag lag het hier al op de stoep.

Uitstekende service

Ik werd op de hoogte gehouden van de betaling die in goede orde was ontvangen en van het pakket dat men naar mij opstuurde. Hartelijk bedankt voor de mensen van hiephiepkado.nl ik kom terug!