workshop cocktails maken utrecht?

logo-headerZoals mijn trouwe lezers inmiddels weten ben ik gek op het geven van leuke en originele cadeaus. Zo hoop ik jullie vandaag weer een gouden tip mee te geven op gebied van het geven van cadeaus. Wil jij jou vriendin verrassen met een origineel cadeau denk dan eens aan een workshop cocktails maken utrecht. Je kunt hier dan gelijk een hele dag van maken. Door eerst de workshop te gaan doen, vervolgens lekker een hapje eten en dan nog naar de bioscoop. Vooral met deze bijzondere activiteit ben je verzekerd van een top dag. Wanneer je dit ook nog eens via Cocktail Experience plant ben je goedkoop uit. Iedereen ziet het vaak in films en nu krijg je dus de kans om het zelf eens te doen, mits jou vriendin je meeneemt natuurlijk. Zo leer je dus alle ins en outs van het maken van cocktails. Dit doe je vooral door te proeven en shaken. Op de site cocktailexperience.nl worden drie verschillende pakketten aangeboden, ik zal ze beschrijven.

cocktail-training-800x450

De vier verschillende cocktailcursussen

Bij het plannen van een workshop, die overigens gehouden wordt in een privé ruimte, kun je zelf kiezen welk pakket je wilt. De volgende keuzes zijn:

Basis: deze workshop duurt één uur en hierin leer twee verschillende cocktails te maken.

Premium: deze workshop duurt anderhalf uur en hierin leer je drie verschillende cocktails te maken.

Exclusief: deze workshop duurt twee uur en hierin leer je vier verschillende cocktails te maken.

Natuurlijke worden alle workshops gegevens door een professionele begeleider.

mojito-800x450

Je hebt overigens ook de mogelijkheid om een aanvullend pakket erbij te nemen, deze heet flair. Deze workshop duurt 20 minuten en hierin wordt er geleerd hoe je gasten kunt vermaken tijdens het maken van een heerlijke cocktail. Ik hoop jullie vandaag weer een goede tip mee gegeven te hebben. Dus voor een workshop cocktails maken utrecht moet je echt bij deze firma zijn. Ben je nieuwsgierig bezoek hun website dan even en kijk wat er voor jou allemaal mogelijk is