Max Giving grote tassen!

tassen1 bedrukken bij Max Giving een leuk nieuw idee! Ik zat laatst een beetje te Google naar leuke cadeautjes voor mijn vriendin die gaat studeren in het mooie America. Ik heb naar zo veel verschillende dingen gekeken maar ik kon niet echt iets leuks vinden. tot ik met veel geluk dus op een site kwam waar ik een eigen ontworpen tas kon bestellen. Ik was meteen helemaal verrast door het idee stel je voor je komt terug van een vakantie en je hebt een leuke foto die je gemaakt hebt op je tas staan, die kan je dan zelf ontwerpen met kleur en verschillende stylen.

3

Het cadeau voor mijn lieve vriendin!

Ik heb dus een tas laten bedrukken voor mijn vriendin die ze dan mooi mee kan nemen naar America. zo blijft ze toch aan me denken en heeft ze ook nog iets van mij bij zich. Ik heb er voor gekozen om een roze tas te nemen met een afruk van een foto van ons samen op de bovenkant. Maar ik bedacht me dus dat dit ook een heel leuk idee kan zijn voor bedrijven. Die kunnen zo hun merk naam op een tas verwerken en die weg geven in de vorm van reclame. Mensen gooien namelijk niet zomaar een tas weg, vaak nemen ze die juist mee op vakantie. Zo zien alleen maar meer mensen het als je ze bijvoorbeeld buiten hebt liggen voor de camper. Terug naar mijn vriendin die vond de tas van Max Giving echt heel mooi en ze was er dus ook super blij mee!

2