Een cadeau uitzoeken

Een cadeau uitzoeken voor mijn 25ste

 

Onlangs was ik jarig, ik ben 25 geworden, een leeftijd waar ik op zich best moeite mee had – en héb, overigens. Het is niet zozeer dat ik het echt zo ongelooflijk oud vind of iets dergelijks, het meer het idee wat ik altijd bij 25 heb gehad, namelijk dat je dan alles wel voor elkaar hebt en uitgedokterd hebt. Terwijl ik juist in deze periode merk dat ik het allemaal echt niet meer weet. Ik ben 25 en eindelijk klaar met mijn studie, nui ongeveer een jaartje, maar ik heb nog totaal geen carrière in mijn vakgebied en moet mijn honger stillen met stomme baantjes die ik niet wil doen en waar ik veel te hoog voor gekwalificeerd ben eigenlijk, maar er is gewoonweg niets anders. Gelukkig stelden de mensen die op mijn verjaardag kwamen me tenminste nog een beetje gerust, aangezien ik echt lieve mensen om me heen had die echt snapten wat ik bedoelde aangezien zij allemaal hetzelfde ervaren. En met mijn beste vriendin mocht ik mee een cadeau uitzoeken.

 

Een cadeau uitzoeken voor mezelf hielp echt

 

Dat was een heel leuke besteding van de middag aangezien we er echt melig van werden, Uiteindelijk kwamen we terecht in een winkel waar ze echt ongelooflijk leuke kleding hebben en waar ik helemaal mijn slag kon slaan, ik ging dan ook helemaal los. Wat een goed cadeau zo op je verjaardag, als je ook nog eens niet helemaal lekker in je vel zit over de dingen die je verwezenlijkt dacht te hebben op deze leeftijd maar waarvan blijkt dat ze je alleen nog maar meer in verwarring brengen. En dus hielp een cadeau uitzoeken voor mezelf als geen ander en kreeg ik er toch nog een heel positieve vibe van.

Geef een reactie