Een bedrijfsfeest dat voor herhaling vatbaar is

organiseren van een bedrijfsfeest

Je zou maar het geluk hebben om voor een bedrijf te werken dat niets onberoerd laat wanneer het gaat om het organiseren van een bedrijfsfeest. Zo’n bedrijf dat je elk jaar uit laat kijken naar het feest dat er weer aan zit te komen. Zo’n bedrijf waar in alle kantoren een kalender hangt waar met felle markeerstiften de dagen worden afgekruist en waarop de grote dag extra gearceerd en omcirkeld is. Zo’n bedrijf doet er alles aan om het personeel dat het hele jaar door zo zijn best doet om de beste resultaten te behalen, te belonen voor het goede werk.

De naam Evenses is weer gevallen

Soms kon het weleens gebeuren dat een feest ondanks het feit dat de feestcommissie zo zijn best had gedaan toch een beetje tegen kon vallen omdat het door de saaie DJ een beetje een dode boel werd, maar de laatste jaren is daar geen sprake meer van. Er wordt voortaan namelijk zonder uitzondering via Evenses geboekt. Sinds ze daarmee in zee zijn gegaan, zijn de feesten beter dan ooit. Zo kwam er laatst een serie acts voorbij die erg op de lachspieren werkten. Naar de fitness gaan was de rest van die week niet meer nodig want de buikspieren waren die avond constant in beweging. Noem bijvoorbeeld dat typetje, die boerin. Die was met haar plattelandsaccent supergrappig. En die schoonmaakster… De tranen liepen bij de mensen over de wangen en drinken werd regelmatig uitgeproest.

Het gerucht gaat…

Helemaal zeker weten doen ze het niet, maar iemand van de boekhouding heeft één van de feestcommissieleden horen telefoneren met Evenses en hoorde de naam “Guus Meeuwis” vallen. De live band die bij het vorige feest optrad, was ook echt super. Die speelde werkelijk alle stijlen. Verlangden die mannen van IT naar een stevige rockplaat van AC/DC, dan werden even later de elektrische gitaren aan geslingerd. Zelfs in smartlappen waren ze thuis. Toen men dat ontdekte, kwamen een half uur lang de grootste hits van André Hazes voorbij. En even later was het weer soul dat de klok sloeg. Dat was genieten.