Borstvergroting voor mijn zus

Mijn zus is binnenkort jarig en heeft al een lange tijd over een borstvergroting. Mijn ouders en ik vonden het wel een mooi idee om dit jaar dat te schenken aan mijn zus. Dus ik ging op de computer, bij de wel bekende zoekmachine, opzoek naar een kliniek die dit werkelijkheid kon laten worden voor mijn zus. Zo kwam ik op de website terecht van Kliniek Veldhoven. Deze kliniek staat goed aangeschreven en daarom maakte ik een afspraak voor mijn zus voor een eerste consult.

Op de dag dat de afspraak was, wist mijn zus nog van niks. Zij wist alleen dat wij ergens naar toe gingen. Toen wij aan kwamen bij deze kliniek, vertelde ik dat zij een borstvergroting kreeg van onze ouders en mij en dat dit haar eerste consult was. Zij was er zo blij mee en wij gingen snel naar onze afspraak. Mijn zus had wel wat vragen en de vriendelijke arts, die ons hielp, beantwoorden alles zeer deskundig. Mijn zus koos een mooie cup uit en besloot om haar borsten hier te laten doen. Nu was het wachten op haar oproep voor haar operatie.

Kliniek

Het is zover

Vandaag is het dan zover, mijn zus krijgt haar borstvergroting bij Kliniek Veldhoven. Zij is een beetje zenuwachtig, maar kan ook niet wachten tot zij haar nieuwe borsten kan zien. Om eerlijk te zijn kan ik ook niet wachten en ga ik ook een afspraak maken voor een borstvergroting, maar eest mijn zus, die heeft het verdient.

Borstvergroting