Als cadeau naar de schoonheidssalon Tilburg

Ik ben pas jarig geweest en heb voor mijn verjaardag een dagje naar de schoonheidssalon Tilburg gekregen. Best wel een leuk cadeau, maar meteen ook wel eng om naar schoonheidssalon Tilburg te gaan. Het idee dat je daar door wildvreemde mensen een massage kan ondergaan doet mij al twijfelen of ik wel wil gaan. Toen ik mijn twijfels kenbaar maakte aan een goede vriendin van mij, zei ze meteen dat zij ook mee wilde gaan. Samen is een stuk leuker dan alleen. Wij hebben toen maar snel een afspraak gemaakt voordat ik helemaal niet meer wilde gaan. Ik moet zeggen dat diegene die ik aan de telefoon had een zeer vriendelijke stem had, daardoor raakte ik al een gedeelte van mijn angst kwijt. topper-eva-solo

Een zeer geslaagde dag

Samen met mijn vriendin hebben wij afgesproken om er een zeer geslaagde dag van te maken. Het is de bedoeling dat wij eerst gezellig gaan shoppen in Tilburg.  Na het shoppen gaan wij ergens een lekker hapje eten en tegen drie uur hebben wij in de salon afgesproken voor een schoonheidsbehandeling. Het was inderdaad zeer gezellig om te winkelen in Tilburg, dit moeten wij zeker vaker gaan doen. Maar onze grote verrassing moest nog komen, de schoonheidsbehandeling. Wij gingen best wel zenuwachtig naar de schoonheidssalon maar voordat wij ons meer zorgen konden maken lagen wij al heerlijk te genieten van een geweldige massage. Deze massage was de allereerste keer, maar zeker niet de laatste keer. 648ec511b5379ab2c28ec25f78587034-1-300x113