Windows 10 home

windows 10 home

Een Windows 10 nodig? Dan ben je zeker op het juiste adres! De Windows 10 is momenteel erg gewild en belangrijk. Dit programma wordt namelijk voor veel belangrijke doelen gebruikt. Het kan zijn dat je bepaalde opdrachten voor jouw studie of werk moet uitwerken. Tegenwoordig gaat dat dus allemaal digitaal. Via de Windows 10 werken is dus zeker de ideale manier, om dit goed en netjes uit te werken. Er zijn verschillende versies verkrijgbaar. Een van de meest gebruikte versies van Windows 10, is de Windows 10 home.

Veel mensen weten niet dat er binnen de Windows 10 ook onderscheid wordt gemaakt, tussen verschillende versies. Het is namelijk mogelijk om te kiezen tussen een Windows 10 home of een Windows 10 pro. Beide versies zijn beschikbaar op de website. Veel mensen kiezen voor de Windows 10 home. Beide versies hebben veel verschillende mogelijkheden en opties. Er kan ook met beide versies veel gedaan worden. Toch zit er een verschil tussen deze twee versies.

Picture of a Number 10 on a frosty glass

Het tussen de Windows 10 versies…

Beide versies zijn erg nieuw en fijn om mee te werken. De Windows 10 is niet erg lang geleden uitgebracht en biedt erg veel mogelijkheden. Omdat Windows het graag makkelijk wil maken voor iedereen, wordt er onderscheid maakt tussen verschillende versies. Daarom heeft Windows een home versie en een pro versie uitgebracht. Op die manier wordt er rekening gehouden met verschillende wensen, van de verschillende gebruikers. Het duidelijke verschil tussen de home en pro versie, is dat de pro versie uitgebreider is.