Voordelig met lintjeswinkel-xl

3__18__ms5.rvf_2Een jaar of 5 geleden ben ik een eigen winkel begonnen voor hobbyisten. Zelf maak ik graag allerlei werkjes, dus ik vond het natuurlijk geweldig om mijn passie met de wereld te delen. http://www.lintjeswinkel-xl.nl heeft me hierbij geholpen.

Eigenlijk loopt mijn zaak best goed, maar ik heb wel concurrentie, want om de hoek is er ook een winkel voor hobbyisten. En ook al hebben zij een minder uitgebreid assortiment, toch gaan nog veel mensen daar naartoe, simpelweg omdat ze op zoek zijn naar leuke lintjes. Ik had er eerder nog nooit bij stilgestaan om lintjes ook in mijn assortiment te introduceren, maar het lijkt logisch, want als mensen een mooi cadeau willen inpakken, hebben ze natuurlijk lintjes nodig. Het past natuurlijk eigenlijk wel bij de doe-het-zelvers.

3__18__ms1.rvf_2 (1)Mijn zoektocht

Na een gesprek met een van mijn klanten, toen ze mij vertelde dat ze vaak naar de winkel om de hoek ging om mooie linten te kopen, begon ik eraan te denken om hier ook mee te beginnen. Het lijkt een logisch besluit, want zo kan ik mijn concurrentie voor zijn en bovendien vroegen al enkele klanten hier eerder al om.

Nu moest ik natuurlijk nog wel een goede groothandel vinden. Het duurde even maar ik vond al snel http://www.lintjeswinkel-xl.nl. Ze hebben hier echt de prachtigste lintjes die je je maar kunt voorstellen. Perfect dus voor mijn klanten. Het mooiste is echter de prijs. Ze zijn heel voordelig en de service is uitstekend. Zo kan ik een grotere winstmarge krijgen op de verkoop van lintjes. Zo is dus iedereen blij! En sinds ik de linten ben gaan aanbieden in mijn winkel, heb ik daadwerkelijk gemerkt dat mijn omzet is gestegen. Ik wil dus iedereen de tip meegeven om een kijkje te nemen bij http://www.lintjeswinkel-xl.nl als op zoek bent naar linten!

3__18__ms1.rvf_9