Smakelijke Hema vlaai

Hallo allemaal welkom op mijn blog, voor de mensen die hier vaker komen bankt voor het terug komen en de nieuwe mensen heet ik hartelijk welkom! Vandaag gaat het over Smakelijke Hema vlaai alles wat je er over wil weten en hoe ik er bij ben gekomen. Ik ga nu in het kort vertellen hoe ik er bij ben gekomen, ik had vorige week een bruiloft van een vriendin wat heel leuk was alleen moest er nog veel geregeld worden. Ik wou een leuk cadeau voor haar kopen waar de mensen die op de bruiloft kwamen ook wat aan hadden. Ik besloot dus iets van eten te geven maar ik had totaal geen benul wat wat een gepaste snack zou zijn. Toen kwam ik op een idee laat ik het gebak van de avond regelen, en ja hoor dit was aan mij besteed! Ik besloot om een paar winkels op te zoeken en een beetje te proeven waar ze het lekkerste vlaai hebben!

En dan vind je waar de vlaai het lekkerste is!

Zo kwam ik bij de Smakelijke Hema vlaai ik nam die mee naar huis om te proeven, dit was uiteindelijk een van de lekkerste vlaaien die ik ooit heb gegeten! Dus  de keuze werd snel gemaakt ik besloot voor de Hema vlaai te gaan en dit dus als cadeau te geven aan mijn vriendin. We hebben op de bruiloft lekker gegeten met iedereen en ik moet zeggen dat de reacties zeer positief waren!

paasvlaai-10-p-6355218-normalhover-10-921350015