Kennen jullie deze snoepwinkel al?

c9edb1f4429b7a6ca802d7aea1b01146Vroeger toen ik een kinderfeestje had kreeg ik altijd een zakje snoep mee met allemaal verschillende dingen erin. Er zak altijd drop, zuurtje en een lolly in. Bij sommige vriendinnen van toen zat er ook altijd een appel of peer in. Hier was ik vroeger nooit zo gek op dus gaf deze altijd aan mijn moeder.

Het onderwerp van vandaag zal, zoals jullie denk ik al kunnen raden, gaan over snoep. Ik geef jullie een tip mee waar je dit goedkoop kun aanschaffen. Ik wil dan ook graag de nadruk leggen op gezond snoep. Hiermee bedoel ik dus suikervrije snoepgoed. Deze snoepwinkel heet Toversleutel. Nu zullen de meeste van jullie deze site niet kennen. Dat is dan natuurlijk ook niet erg. Dit is dan ook precies de reden waarom ik de blog opgezet heb. Ik voorzie jullie van tips omtrent het geven van cadeaus.

Snoepzakje als surprise

Snoepwinkel

Nu is sinterklaas al een tijdje voorbij. Bij ons thuis doen wij altijd aan een gedicht en dan een kleinigheidje erbij. Omdat ik weet dan mijn moeder eens snoepkont is gaf ik haar dus een snoepzakje. Dit was samen met enkele koffie kopjes. Deze had zij namelijk nodig omdat zij er laatst twee kapot liet vallen. Dit was natuurlijk erg vervelend, maar het was tegelijkertijd ook een goede timing omdat ik dit nu aan haar kon geven.

Het samenstellen van het snoepgoed zakje was overigens geen probleem bij deze snoepwinkel. Wanneer je zelf naar toversleutel gaat, zul je zien dat zij zeer veel in hun assortiment hebben. Echter wist ik dat zij van Oud Hollands snoep houdt. Dit had ik dan ook precies voor haar gehaald!

snoepgoed