Katoenen tassen bedrukken?

Zoekt u een eenvoudig en effectieve manier om reclame te maken op straat, zonder hier zelf mensen voor te gebruiken? Laat dat snel katoenen tassen bedrukken met uw logo bij greengiving! Katoenen tassen worden steeds vaker gebruikt, omdat ze stevig zijn, lang meegaan en ideaal zijn voor bijvoorbeeld boodschappen of naar het zwembad. Daarom is een bedrukte katoenen tas dé ideale marketingoplossing, of het ideale geschenk voor uw familie, vrienden of bedrijf. Op onze website bieden wij verschillende soorten en maten katoenen tassen aan die bedrukt kunnen worden, zodat u gerust keuze kan maken. Heeft u vragen over de opties of mogelijkheden? Neem gerust contact op. 

katoenen tassen bedrukken bij greengiving

Katoenen tassen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, soorten en maten. Daarnaast zijn er ook nog verschillende mogelijkheden qua bedrukking, zodat u het beste resultaat krijgt voor uw merk. Wij bedrukken katoenen tassen zowel in grote oplagen als in kleine oplagen vanaf 25 stuks, zodat zelfs kleine bedrijven of particulieren gemakkelijk voor een lage prijs een aantal katoenen tassen kunnen laten bedrukken. 

Ons aanbod aan katoenen tassen bedrukken bestaat uit:

  • Katoenen shoppers
  • Gekleurde katoenen tassen
  • Ecru katoenen tassen
  • Snel katoenen tassen
  • Fairtrade katoenen tassen
  • Full color katoenen tassen
  • Goedkope katoenen tassen 

U kan al deze katoenen tassen bedrukken via onze website met uw eigen logo, foto of persoonlijke boodschap. U kan natuurlijk ook onze katoenen tassen kopen zonder bedrukking. Wij bieden onze tassen aan voor een vertrouwde prijs, met extra sterke kwaliteit. Onze tassen worden vooral gebruikt voor promotie acties op beurzen en events, zowel als cadeautje bij uw aankoop op een webshop of op de markt. 

Als een tas fijn is, gebruiken mensen deze graag vaker. En als mensen anderen zien met deze tas, gaan ze natuurlijk afvragen waar deze vandaan komt. Als u uw tas bedrukt met een logo van uw bedrijf, of bijvoorbeeld de naam van uw website, kan dit werken als methode van reclame. 

Vooraf van de druk krijgt u altijd een digitale drukproef opgestuurd, zodat u precies kan zien hoe uw tassen worden bedrukt. Bent u er mee eens? Dan krijgt u binnen een bepaalde tijd uw tassen binnen, volledig bedrukt en in de oplage die u wenst. De keuze is enorm!

Over onze tassen

Bij greengiving werken wij graag met duurzame artikelen. Daarom zijn alle tassen in ons aanbod stevig en duurzaam, en sommige zelfs gecertificeerd met het Fair Trade of GOTS label. Zo kunnen uw klanten, collega’s of familie zien dat u geeft om het milieu. Het is immers belangrijk dat de katoenboeren ook genoeg geld krijgen!

Daarnaast is een katoenen tas een zeer duurzaam cadeau, omdat deze steeds opnieuw gebruikt kan worden, zonder snel kapot te gaan. Denk bijvoorbeeld aan winkelen, boodschappen doen of als tas voor het zwembad. De katoenen tas straalt duurzaamheid, netheid en handigheid uit, wat het het ideale cadeau maakt.

Daarnaast bieden wij ook tassen aan waar minder katoen in verbruikt is. Deze tassen zijn weliswaar minder stevig, maar alsnog perfect voor dagelijks gebruik. Neem gerust een kijkje tussen de mogelijkheden, en bij vragen neem gerust contact op met een van onze experts. Wij helpen u graag!