Dolly Bakfiets is geweldig!

Ken jij de Dolly bakfiets al? Dit is verreweg een van de beste elektrische fietsen die je zult vinden. Bovendien zijn deze fietsen erg lichtgewicht en dus ook zeer handig om te gebruiken. Het scheelt je enorm veel tijd als jij met de fiets naar het werk gaat. Bovendien hoef jij niet meer in de file te staan en dat is het leukste van allemaal! Als ik ergens klaar mee ben dan zijn het wel die vervelende files. Echter had ik diverse mogelijkheden om op het werk te komen. Helaas pakte ik altijd de eenvoudige manier en dat was de auto. Hier wilde ik verandering in brengen waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar een Dolly bakfiets.

Mijn collega had ook al zo’n fiets en haar enthousiasme maakte mij nieuwsgierig! Hierdoor had ik er ook voor gekozen om op de bovenstaande website te kijken. Al snel begreep ik de enthousiasme en ben ik verdere informatie gaan lezen. Een goede vriendin van mij had mij geholpen om de definitieve bestelling door te voeren. Al moet ik zeggen dat mij dit zelf ook wel was gelukt. Deze website is namelijk erg eenvoudig in gebruik.

Uiteindelijk had ik de bestelling geplaatst en daar kreeg ik ook nog een bevestiging van. Nu even wachten totdat zij de bakfiets komen leveren!