De nieuwste trends voor een leuke sleutelhanger

Zoek jij een leuk relatiegeschenk waar je relaties een plezier mee doet en dat iedereen kan gebruiken? Denk dan eens aan een sleutelhanger met een leuk thema of jouw logo. Hiermee breng je tegen een kleine investering jouw bedrijf onder de aandacht en geef je een cadeau dat mensen dagelijks kunnen gebruiken. Zo blijf jij goed in het geheugen van je klanten en relaties en denken ze meteen aan jou als ze een probleem hebben dat jij voor ze kunt oplossen. We hebben voor jou de nieuwste trends op het gebied van sleutelhangers gevonden. Je vindt ze allemaal hier.

Trend 1. Sleutelhanger van natuurlijke materialen

Een sleutelhanger van natuurlijke materialen zie je steeds vaker terug. Dat we met zijn allen aan het milieu moeten denken om de aarde in een betere condities te brengen voor de kinderen van morgen is inmiddels voor iedereen duidelijk. Geef aan dat je aandacht hebt voor het milieu en geef sleutelhangers van natuurlijke materialen cadeau. Zo draag je bij aan het terugbrengen van plastic afval dat jarenlang de aarde vervuilt omdat het niet oplost en blijft zwerven. Er zijn prachtige modellen met hout te krijgen in allerlei soorten en maten.

Trend 2. Reflecterende sleutelhangers

Een sleutelhanger die reflecteert valt altijd op. Dus spring er uit met sleutelhangers in opvallende reflecterende kleuren. Hier kunnen je relaties en klanten niet omheen. Zelfs in een goodiebag gevuld met allerlei kleine attenties valt jouw relatiegeschenk meteen op. Daarbij zijn reflecterende modellen handig om het sleutelgat te vinden en veilig als je op de fiets zit. Zo draag je bij aan de veiligheid van je relaties en geef je een cadeau dat ook nog eens goed bruikbaar is.

Trend 3. Sleutelhanger met een lampje

Een sleutelhanger met een lampje is net zo’n slimme attentie als sleutelhangers die reflecteren of een opvallend model hebben. Ze zijn handig en kunnen soms ineens van pas komen en dan zijn je ontvangers blij dat je aan ze gedacht hebt. Je hebt ze in allerlei leuke modellen die je kunt matchen met de functie van je bedrijf. Denk aan een echte fitting als je een bedrijf hebt dat iets doet in verlichting of elektriciteit. Of aan een echte zaklamp als jij een oplossing hebt voor elk probleem van je klanten. Laat je marketingmensen hier een creatieve actie van maken die mensen nog lang zal heugen.

Trend 4. Sleutelhanger met flesopener

Dit model is niet weg te denken in de top 10 van kleine relatiegeschenken. Een sleutelhanger met een flesopener. Wie kent ze niet. Miljoenen mensen hebben zo’n exemplaar al jaren aan hun sleutelbos hangen. Misschien nog wel daterend uit hun studententijd en nog steeds een dankbaar aandenken aan mooie tijden dat op zijn tijd nog heel nuttig is ook. Ga je picknicken in het park? Met een flesopener hanger kun jij alle flessen moeiteloos openen en ben jij de gangmaker op elk feest. Als je kiest voor een model met logo is dit een hele mooie en betaalbare investering in je relatie. Zowel met klanten als medewerkers als potentiële klanten.