De leukste kerstfoto ideeën

De leukste kerstfoto ideeën

Gewoon omdat alle clichés met Kerst mogen!

Wil jij dit jaar een keer een leuke kerstfoto maken. Omdat je het leuk vindt om te doen, of omdat ze het juist niet van je verwachten. Wat je reden ook is. Met een leuke kerstfoto krijg je bij iedereen een lach om de mond getoverd. Probeer het maar. Wat moet er op je foto staan? Lees hier ons blog met de leukste kerstfoto ideeën.

Kerstfoto: altijd leuk

Moesten we vroeger nog kerstkaarten rondsturen om iedereen een fijne Kerst te wensen. Dat hoeft nu niet meer. We hebben social media een platform waarop iedereen zich met beeld kan uitleven. Waar ga jij je kerstfoto op plaatsen? Op Facebook, Whatsapp, Instagram of TikTok? Wat maakt het uit, het is Kerst! Wij geven je een aantal ideeën om je leukste kerstfoto te maken.

Achtergrond voor de kerstfoto

De leukste kerstfoto maak je heel gemakkelijk en sfeervol met een heuse kerstfoto achtergrond. Kies één van onderstaande achtergronden en je hebt gegarandeerd een superleuke kerstfoto. De volgende achtergronden en settings werken altijd.

Kerstfoto met sneeuw

Er is veel mogelijk voor een kerstfoto met sneeuw. Je kunt nepsneeuw gooien, een witte deken als ondergrond gebruiken, of een heus sneeuwtapijt dat normaal voor kerstdorpjes gebruikt wordt… Met een beetje creativiteit vieren jullie dit jaar gewoon een witte kerst.

Bos, kerstboomkwekerij, tuincentrum

Waar is meer authentieke kerstsfeer te halen dan tussen de dennenbomen? Ga daarom naar het bos, een heuse kerstboomkwekerij of een tuincentrum om er een leuke kerst fotoshoot te doen. Neem ook wat kerstversiering mee en doe een kerstige outfit aan. Zo maak je het perfecte kerstplaatje.

Open haard of kampvuur

Een knapperende haard of een gezellig kampvuur is natuurlijk de ideale achtergrond voor je kerstfoto waar de kou en warmte in gevecht zijn met elkaar. Met marshmallows en een vette glimlach op je gezicht is het echt wel Kerst!

Met kerstpakket op de foto

En met Kerst geven we elkaar toch cadeautjes? Ga dan op de foto met een kerstpakket. Dat is altijd een gastvrije en gulle geste die je uitstraalt op de kerstfoto. Heb jij leuke ideeën voor en kerstfoto? Laat het ons weten via ons contactformulier.