De brasserie traditionele kerstpakketten

Voor traditionele kerstpakketten kunt u zeker terecht op de website van Kerstpakkettenplaza. Een voorbeeld van een traditioneel kerstpakket is De brasserie. Dit kerstpakket is gevuld met maarliefst 12 artikelen. Een aantal voorbeelden van deze artikelen zijn een opbergrek, Met Elkaar Spel, Cupkoekjes, Focaccia, Chips, Thee, Roomkaasdip, Slagroom, Appeltaartmix in bakblik en Pannenkoekenmix. Als u gek bent op zoetigheid, is dit kerstpakket perfect voor u. Het pakket is erg mooi verpakt en het opbergrek is erg stijlvol voor in uw keuken.

Hip black and white kerstpakket

Een van de andere kerstpakketten die Kerstpakkettenplaza in het assortiment heeft is Hip black and white kerstpakket. Dit kerstpakket ziet er erg stijlvol uit en brengt veel luxe in uw huis. In dit pakket zitten wandrekjes, wat er prachtig uitziet in uw huis! De producten die in het kerstpakket Hip black and white zitten zijn onder andere vier wandrekjes, cactus kaars, plukbrood bakblik, appel-peer sap, chocolade bonbons, tagliatelle, carbonara pastasaus, bruschetta gegrilde paprika, Nationale Postcode Loterij bon en een Landal GreenParks waardecheque. Een stijlvol kerstcadeau met lekkere en leuke ingrediënten en mooie wandrekjes.

Geniet met goud kerstpakket

Geniet met goud kerstpakket is het ultieme kerstpakket vol met prachtige artikelen. In dit kerstpakket zitten 14 artikelen, onder andere dip kruidenmix, kerstmagazine, plaid, Staatsloterij voucher, 2 voor 1 entertainment voucher, gezouten chips en snoepbollen. Op elke verpakking staat een woord, dit vormt samen de zin: Enjoy your Xmas with family & friends! Een erg leuk idee en een grappig kerstcadeau. De inhoud is voor iedereen geschikt en de verpakkingen zien er mooi uit. Geniet met goud voor een mooie gouden Kerst!