Adidas Stan Smith lijkt op superstar

Adidas Stan Smith is een soort schoen die heel erg lijkt op de superstar variant van Adidas. Het is degelijk een andere schoen want het verschilt toch wel een beetje vergeleken met de Adidas superstar. Het is een schoen met veel kwaliteit erin en je het loopt heerlijk. Ik heb zelf de schoenen een tijdje geleden gekocht voor een mooi en klein prijsje. Je kunt het beste de schoenen via een vergelijkingssite kopen omdat je dan goedkoper uit bent. Adidas Stan Smith is erg mooi.

thesneaker

Slimme koop

Het is een zeer slimme koop van mij geweest omdat ik erg goedkoop uit was terwijl deze schoenen vaak een groot prijskaartje hebben. Via een vergelijkingssite ben je goedkoper uit dan dat je normaal zou zijn want het aanbod is erg groot en de prijzen zijn lager dan normaal. Ik beschouw dit als een slimme koop van mezelf omdat ik vind dat ik hiermee geld heb bespaart die ik later nog uit kan geven. Erg fijn dat zulke sites bestaan zodat je een mooi overzicht hebt.

 

 

rood

 

Levering

De levering van het product was erg snel want ik had het product besteld en de volgende dag al in h uis. Erg goede en fijne service vind ik en ik zou de volgende keer zeker weer bij hun bestellen. Top service en een goede prijs die ik er voor over had om dit product te kopen bij een goede site. Het ziet er heel betrouwbaar uit en ik zou iedereen deze site aanraden omdat veel mensen altijd te veel betalen. Slim kopen doe je op een site waar je veel overzicht hebt.

huarache